Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Dubai Marina, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, MAg 218

Πώληση - Cod. 42378

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 11
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

ΜΑΡΙΝΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Στην καρδιά της della Marina, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Marina Walk, παρουσιάζουμε αυτό το διαμέρισμα στον 11ο όροφο ως εξής:

Είσοδος διαδρόμου που ανοίγει σε ένα δωμάτιο άνω των 25 τετραγωνικών μέτρων, όλα με παράθυρα με υπέροχη θέα 180 ° από τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε ματιές στη θάλασσα και την απόσταση καθώς και το Burj al Arab. Στο σέρβις του ίδιου δωματίου ένα μεγάλο μπαλκόνι 15 τετραγωνικών όπου μπορείτε να δειπνήσετε και να γευματίσετε απολαμβάνοντας τα χίλια φώτα της βραδινής Μαρίνας. Επίσης στο σαλόνι υπάρχει η κουζίνα, κατοικήσιμη, με τυπικό άμεσο άνοιγμα στο δωμάτιο. Συνεχίζοντας στον χώρο ύπνου έχουμε τα 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και τα δύο με τα δικά τους μπάνια, το ένα με ντουζιέρα και το άλλο με μπανιέρα, επισημαίνοντας ότι το ένα από τα δύο υπνοδωμάτια (το κύριο υπνοδωμάτιο) είναι γωνιακό.... Τέλος ένα άλλο μπάνιο για ένα σύνολο 3 συνολικά και μια απαραίτητη ντουλάπα κλείνουν τη σύνθεση αυτού του ακινήτου.

Για την εξυπηρέτηση του διαμερίσματος διαθέτουμε τις 2 ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει ο πύργος MAG 218, όπως: Αίθουσα Κινηματογράφου - Αίθουσα Πάρτυ - Παιδική Αίθουσα, το γυμναστήριο που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με θέα που κόβει την ανάσα και ένα πολύ ηλιόλουστο άπειρο πισίνα.η απόσταση από άλλα κτίρια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Buy&Go Real estate
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB