Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Dubai, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, X9MR+JVQ - Damac Hills - Dubai - Emirati Arabi Uniti

Πώληση - Cod. 42176

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 37
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

VIRDIS - DAMAC HILLS 2
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΒΙΛΕΣ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Γεμάτο υποσχέσεις και ελπίδες, όπου κάθε στιγμή που περνάς σε αυτό το μαγευτικό μέρος σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, σε ηλιόλουστες μέρες και φεγγαρόλουστους ουρανούς.
Σε άμεση γειτνίαση με το Damac Hills, που συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης, τη μαρίνα του Ντουμπάι και το κεντρικό αεροδρόμιο του Ντουμπάι, αυτό το μαγευτικό μέρος είναι σε θέση να σας ηρεμήσει και να σας συνοδεύσει σε μια ζεστή αγκαλιά που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε το σπίτι σας. Νιώθεις σαν αγάπη, σαν στο σπίτι σου...
Φανταστείτε μεγάλες εκτάσεις άμμου που φιλιέται από τον ήλιο, κρυστάλλινα νερά, γραφικά δρομάκια και υποβλητική αρχιτεκτονική χαρακτηριστική κάθε τόπου της Μεσογείου. Μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις ζωντανεύουν σε αυτή την όμορφη κοινότητα.
Από μουσική, περιπέτεια, διασκέδαση, χαλάρωση και άνεση, εδώ μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο του πολυτελούς σπιτιού σας στο Ντουμπάι.
Διαθέτουμε διάφορους τύπους μονοκατοικιών, ανεξάρτητες βίλες που βρίσκονται σε κάθε περιοχή της κοινότητας και με κάθε είδους υπηρεσία.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόλοιπη διαθεσιμότητα, τις τιμές, τα σχέδια πληρωμής και τους χρόνους παράδοσης.

ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 100.000 €
www.buyandgorealestate.com

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Buy&Go Real estate
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB