Πώληση Γκαρσονιέρα, Dubai Marina, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Sparkle Towers, Dubai Marina

Πώληση - Cod. 38017

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 78.87 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 14

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου διατίθεται προς πώληση στο Sparkle Towers - Ντουμπάι Μαρίνα.

BUA: 849 sq.ft.
Μαρίνα και θέα στην πισίνα.

Τιμή: 1.348.511 AED.
Σχέδιο πληρωμής: 40% μέχρι την παράδοση στο 2ο τρίμηνο του 2019, 60% σε δόσεις 1,5 ετών.

Είτε πρόκειται για την πανοραμική θέα στο νερό είτε για το περιβάλλον αποκλειστικής ζωής του Sparkle Towers, σας εγγυάται μια εμπειρία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Στους Sparkle Towers, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή του τρόπου ζωής που σας αξίζει. έναν τρόπο ζωής που χτυπά από την καρδιά της μαρίνας του Ντουμπάι, ένα από τα μνημεία του Ντουμπάι.
Η κίνηση του Marina Walk, ενός πεζοδρομημένου πεζόδρομου 7χλμ. Με μια ποικιλία από επιλογές εστιατορίων και ψυχαγωγίας, είναι άμεσα προσβάσιμη.
Οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες του Jumeirah Beach Residence απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον πύργο και κάνουν καθημερινά την ημέρα για την παραλία. Το υπέροχο JBR Walk είναι πρακτικά στο κατώφλι σας, που απέχει μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από τους πύργους.
Το Ibn Battuta Mall, το Burj Al Arab και το Madinat Jumeirah είναι σε απόσταση δέκα λεπτών με τα πόδια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα όπως το Emirates Mall και όλα τα καταστήματα, τα καταστήματα και οι καθημερινές ανάγκες σας. Για τα ψώνια πιο κοντά στο σπίτι, το Marina Mall απέχει μόνο δύο λεπτά με το αυτοκίνητο.
Για μέρες που θέλετε να καθίσετε και να ανακαλύψετε την πόλη, το μετρό του Ντουμπάι, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του τραμ της Μαρίνας, είναι μια βιώσιμη επιλογή μεταφοράς.
Το Sparkle Towers απέχει μόλις 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι και 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoum.
Οι δύο πύργοι είναι Ground + 29 και Ground + 14 που συνδέονται με Ground + 4 βάθρο και τρεις χώρους υπογείου χώρων στάθμευσης, καθιστώντας την επιλογή θέασης και προοπτική θεαματική σε κάθε επίπεδο. Επιπλέον, αρκετοί χώροι λιανικής πώλησης με θέα στην προκυμαία και τον κεντρικό δρόμο θα προσφέρουν μια επιλογή καταστημάτων λιανικής πώλησης για να εξυπηρετούν τους κατοίκους των Sparkle Towers.
Από τη στιγμή που θα βρεθείτε στο πολυτελές λόμπι, διάσπαρτα με λαμπερά φώτα και εκπληκτική υπερβολή, θα ξέρετε αμέσως ότι στους Sparkle Towers εξασφαλίζουμε την ηχώ της κομψότητας σε κάθε γωνιά και την τελική πινελιά.
Τα κρυσταλλοποιημένα παράθυρα, τα παράθυρα με διπλά τζάμια και τα αφρώδη εξωτερικά φώτα καθιστούν την θέα εξίσου ευχάριστη και από τις δύο πλευρές του παραθύρου.
Τα κομψά μπάνια, με υπερσύγχρονα ευρωπαϊκά είδη υγιεινής και φωτιστικά, αναγνωρίζουν ότι η τελειοποίηση δεν έχει τέλος. Κάθε κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα μη ιδιωτικό μπάνιο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.
Βρείτε το πάθος σας στους countertops από γρανίτη και τις πιο σύγχρονες και επώνυμες ενσωματωμένες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα σε μια σπιτική αλλά πολυτελής κουζίνα, την καρδιά κάθε σπιτιού.
Επειδή γνωρίζουμε ότι η πολυτέλεια διαβίωσης έρχεται με ένα πρότυπο dressing για να εντυπωσιάσει, έχουμε έθιμο που χτίζεται κάθε κρεβατοκάμαρα να περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη ντουλάπα για να καλύψει την ευρεία αίσθηση της μόδας σας. Στους Πύργους Sparkle υπάρχει ένας χώρος για όλους, με κάθε μονάδα δύο και τριών υπνοδωματίων να έρχεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο δωμάτιο νταντά.
Με γυμναστήρια και πισίνες με ελεγχόμενη θερμοκρασία, είστε μόνο μια προπόνηση μακριά από ένα ειρηνικό διεγερτικό. Αφήστε το ασφαλές σας καταφύγιο να γίνει το μεγαλείο της πολυτελούς σάουνας, του τζακούζι και των ιαματικών λουτρών. Οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα των διαχωρισμένων εγκαταστάσεων.
Η ασφάλεια δεν είναι ποτέ μια ερώτηση που πρέπει να ρωτήσετε, καθώς ο πύργος είναι εξοπλισμένος με κάμερες ασφαλείας CCTV που παρακολουθούν κάθε ίντσα των πύργων, θέτοντας οποιεσδήποτε ανησυχίες για την ασφάλεια που μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείτε. Προκειμένου να αυξηθεί περαιτέρω η ασφάλεια, υπάρχει 24ωρη ασφάλεια και υπάρχει συναγερμός ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB