Πώληση Γκαρσονιέρα, Dubai, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, EXPO 2020

Πώληση - Cod. 34934

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 43 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 6

Ειδική τιμή !! - Τελευταία μονάδα σε ειδική τιμή, -20%, μην την αφήνετε να ξεφύγει !!

Studio 43 τ.μ. προς πώληση στον έκτο όροφο του νέου αποκλειστικού ξενοδοχείου δίπλα στην έδρα του EXPO 2020 και του διεθνούς αεροδρομίου Al Maktoum.

Ένα διαμέρισμα που προσφέρει όλες τις αποκλειστικές υπηρεσίες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου μαζί με την άνεση ενός σπιτιού: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές - φούρνο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο - τραπεζαρία / σαλόνι με σύγχρονο σχεδιασμό σε τέλειο συνδυασμό με τα εκλεπτυσμένα τελειώματα του χώρου ύπνου. μπάνιο και μπαλκόνι. Ένας χώρος στάθμευσης στο εσωτερικό του κτιρίου είναι επίσης ανατεθεί στο διαμέρισμα.

Το κτίριο είναι διανεμημένο σε 7 ορόφους, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και έχει ένα χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που θυμίζει τον πλούσιο τρόπο ζωής του Ντουμπάι. κυριαρχεί σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή δίνοντας τη θέα που κόβει την ανάσα. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από καταλύματα σε πολυτελή δωμάτια ή σουίτες, με ένα ή δύο υπνοδωμάτια και προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να παραμείνουν σε μικρές απολαύσεις χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το ξενοδοχείο χάρη στην παρουσία γυμναστηρίου και κέντρου ευεξίας στην άκρη μιας πολυτελούς πισίνας από πολυτελείς ιαματικές λουτρές υψηλής μπουτίκ και εξαιρετικά εστιατόρια.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνεται στο μεγαλοπρεπές έργο που κτίζει η «πόλη», όπου θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή η World Expo.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB